ALTE SERVICII OFERITE

1. Atragere de Fonduri Europene

Avem parteneriate cu firme specializate in obtinerea de fonduri europene in situatia in care intentionati sa incepeti investitii noi sau dezvoltarea/modernizarea celor existente.

Va punem in legatura companii de consultanta cu vasta experienta in obtinerea de Fonduri Europene iar noi ne ocupam de partea de cofinantare a proiectului prin atragerea de credite bancare sau alte surse de finantare.

2. Elaborare de bugete de venituri si cheltuieli / cash flow

Va oferim asistenta in intocmirea de catre managementul companiilor a previziunilor de afaceri anuale respectiv a bugetului de venituri si cheltuieli si a cash flow-ului pentru stabilirea tintelor de afaceri si a resurselor finaciare .

In situatia in care compania dvs. nu dispune de personal calificat in elaborarea de bugete de venituri si cheltuieli si cash flow , ne ocupam noi de intocmirea efectiva a acestora prin realizarea unor modele specifice activiitatilor desfasurate de companiei .

Bugetul annual de venituri si cheltuieli este un instrument financiar necesar in viata unei companii care are rolul de a estima evolutia veniturilor si a cheltuielilor de regula pe un an oferind o viziune asupra modului in care societatea va functiona. 

fabo finance