Despre noi

FABO FINANCE este o companie de consultanta financiara cu o vechime de peste 10 ani in domeniul financiar corporativ din România, fiind specializată în furnizarea de soluții personalizate de finantare bancara si nonbancara ( fonduri europene, fonduri de investitii, leasing, etc.).


Expertiza noastră este axata in principal pe domeniul financiar - bancar , asigurand asistenta si consultanta companiilor pentru a stabili  structura de finantare optima in raport cu particularitatile fiecarei afaceri si specificul nevoilor lor de finantare       precum si pentru identificarea celor mai avantajoase solutii de finantare ( din punct de vedere al costurilor, structurii garantiilor, termenelor si conditiilor de rambursare, valutei, etc. ).


Serviciile noastre de consultanta au in vedere atat finantarile noi necesare dezvoltarii companiilor si/sau asigurarii capitalului de lucru, cat si restructurarea finantarilor deja angajate si adaptarea acestora la noile realitati ale companiilor.


Expertiza

In cei peste 10 ani de activitatea i-am ajutat pe clientii nostri sa ia cele mai bune si potrivite decizii de finantare, atat a activitatii curente cat si a celei de investitii , fiindu-le consilieri in intelegerea proceselor de finantare de care au nevoie si a modalitatilor prin care obiectivele lor pot fi atinse . Am putut sa realizam acest lucru intelegand afacerile pe care le deruleaza companiile si mediul economic in care isi desfasoara activitatea, precum si cunoscand particularitatile si exigentele finantatorilor.   


Consultanta acordata companiilor aflate in dificultate materializata in restructurarea finantarilor si/sau a datoriilor si/sau elaborarea de planuri de reorganizare a activitatii a condus la evitarea intrarii in incapacitate de plata a clientilor nostri sau la iesirea din insolventa si continuarea activitatii economice a firmelor care au facut obiectul procedurii insolventei.

fabo finance