SOLUTII DE FINANTARE PRIN CREDITE SI LEASING

Va punem la dispozitie cunostintele si experienta noastra din domeniul bancar pentru accesarea rapida si in conditii optime de credite bancare si/sau leasing pentru dezvoltarea companiei si finantarea activitatii curente.

 Pentru obtinerea de credite bancare, finantari in leasing va oferim urmatoarele servicii :

  1. Analiza indicatorilor economico-financiari ai companiei si elaborarea unui pre-scoring pentru a evalua posibilitatea accesarii diferitelor tipuri de credite/finantari
  2. Stabilirea structurii de finantare optime in acord cu situatia financiara a companiei, a necesarului de finantare si tipurile de garantii agreate de potentialii finantatori .
  3. Obtinerea celei mai avantajoase oferte de finantare din partea bancilor, firmelor de leasing. 
  4. Asistenta in intocmirea dosarului de credit ( intocmire plan de afaceri, proiectii financiare, etc.),depunerea acestuia la banci si negocierea conditiilor de finantare.
  5. Monitorizarea relatiei cu institutia finantatoare atat in faza de analiza si aprobare a finantarii cat si pe perioada derularii finantarii.

Echipa noastra va pune la dispozitie cele mai bune metode de finantare a deciziei de afaceri si va asista pe tot parcursul procesului : de la stabilirea celei mai potrivite structuri de finantare pana la incheierea tranzactiei cu institutia financiar bancara selectata, monitorizarea performantei financiare prezente si viitoare a companiei si a relatiei cu institutia finantatoare . 

In cazul in care, valoarea mare a finantarilor necesare o impune, suntem in masura sa va asistam in vederea asigurarii capitalului sub forma de credite sindicalizate.

fabo finance